fbpx

Bröllop

Naturligt, avslappnat och äkta

Månader av planering, nervositet och drömmar. Bröllopsdagen är över på ett ögonblick, men bilderna finns kvar för alltid.

Ni har gjort eran research bland fotografer – ni värderar bilder som är vackra, naturliga och äkta. Ni önskar att ni kan ha någon med er som ni litar på, som får er att känna er avslappnade så att ni kan njuta av och ha kul på er bröllopsdag.

Ni vill ha bilder som ni kommer att älska, OCH ni vill älska känslan när ni tog dem.

Låter det som er? Om ja, så är vi så glada att ni hittat oss. Vi vill fota ert bröllop! Hör av er redan idag för att se om ert datum fortfarande är tillgängligt.

VÅR STIL

Helheten: Våra bilder är avslappnade, varma och med massor av kärlek. Och viktigast av allt; de fångar alla de där härliga ögonblicken!

Redigering: Alla bilder redigeras i vår speciella stil som är naturlig med lite extra “punch”! Istället för att få era bilder i en trendig redigeringsstil (som väldigt snart ser daterad ut) så kommer ni att få bilder som ser bra ut hela livet.

Fotografering: Fotograferingen blir rolig, avslappnad och det kommer att kännas helt naturligt (även om ni aldrig stått framför en kamera innan)! Ni kommer att bli guidade genom hela fotograferingen så att det känns tryggt och vi lovar att ni kommer att glömma bort kameran inom 5 minuter. Dessutom vet vi precis hur vi ska göra för att få er att känna er avslappnade, glada och totalt bekväma!

FÖRE BRÖLLOPET

Långt innan det är dags för fotografering så finns vi här för att ge råd och hjälp längs vägen. Efter att ha fotograferat många bröllop har vi samlat på oss många tips och idéer som ni får ta del av!

Ni kommer också få tillgång till vår bröllopsguide som är fylld med massor av tips om fotograferingen, hur man ska planera dagen, tricken för extra magiska bilder och mycket annat.

Ett par veckor innan bröllopet kommer vi att träffas på ett planeringsmöte – där får ni chansen att ställa alla frågor som ni kan tänkas ha. Vi går igenom planeringen för er bröllopsdag och ser till att ni känner er helt trygga och förberedda!

FÖRLOVNINGSFOTOGRAFERING

Som en extra bonus ingår också en förlovningsfotografering innan bröllopet, så att ni får prova på hur det känns att stå framför kameran (vi lovar att det är jättekul!). Det ger också oss en chans att lära känna varandra lite bättre.

En förlovningsfotografering gör att ni känner er mer förberedda inför bröllopet och ni kommer att få fantastiska bilder som är perfekt om ni vill ha bilder att använda till inbjudningarna till exempel!

PRISER

I genomsnitt investerar brudpar 25 000 kr hos oss, och priserna ligger mellan 12 000 kr – 37 000 kr. Letar ni efter ett mindre paket? Kika då in vårt porträttpaket.

Vi hjälper gärna till och ger råd om vad som passar bäst för ert bröllop! Här är ett urval av vad som alltid ingår hos oss:

 • Från 2 timmars fotografering upp till 12 timmar.
 • Alla bra bilder från fotograferingen i både svartvitt och i färg, självklart i högupplöst format.
 • Förhandstitt inom 7 dagar.
 • Full leverans via ett privat onlinegalleri inom 4-6 veckor.
 • Gratis förlovningsfotografering i Göteborgsområdet!

HÖR AV ER!

Vi tar ej emot nya bokningar för säsongen 2023. Varmt välkommen åter 2024!

  Ni heter (*)

  Mejl (*)

  Telefon

  Ni är intresserade av...
  den

  Berätta mer om er! Vad är eran story? Vad har ni för hobbies? Favvogodis? Ju mer vi vet om er, desto bättre kan vi fånga er på bild. Och har ni några frågor så fråga på! (*)