fbpx

Porträttpaket

Goda ting kommer i små paket

BOKA ETT PORTRÄTTPAKET

Planerar ni ett mindre bröllop eller ska ni ha en borgerlig vigsel tillsammans med de allra närmaste? Vårt porträttpaket är perfekt för er som tycker att fotograferingen är viktig men som inte vill boka en fotograf hela dagen. Priset är dessutom budgetvänligt! 🙌

Porträttpaketet kostar 7 000 kr och i priset ingår:

 • 60 minuters fotografering.
 • Planeringsmöte innan bröllopet.
 • Alla bra bilder både i färg och svartvitt, självklart högupplösta!
 • Förhandstitt inom 7 dagar.
 • Full digital leverans inom 4-6 veckor.
 • Vår bröllopsguide fylld med massor av tips!

SÅ HÄR FUNKAR DET

Ni börjar med att skicka in en bokningsförfrågan; leta upp ert datum och välj sedan ett av tidsspannen:

 • 10-13
 • 14-17
 • 18-21 (perfekt till golden hour-porträtt 😍)

Vi kommer att planera in er fotografering (60 minuter) någon gång under det tidsspann som ni har valt. Vill ni till exempel fotograferas kl 12 väljer ni tidsspannet 10-13.

Är 60 minuter för kort tid? Lägg på en timme extra fotografering inom tidsspannet för 3 000 kr.

Vi tar ej emot nya bokningar för säsongen 2023. Varmt välkommen åter 2024!

  Ni heter (*)

  Mejladress (*)

  Telefon

  Plats för bröllopet/fotografering (*)

  Datum

  Tidsintervall (*)

  Passar inte tiderna er planering? Välj det som passar bäst och förklara i meddelandet nedan.

  Berätta mer om er och bröllopet! Har ni några frågor så fråga på! (*)

  Hur går det till?

  Vi kommer att fota er två tillsammans på massor av olika sätt, enskilda bilder på er båda, detaljer på era kläder, buketten, ringarna, hår och smink + allt det som är viktigt för er! Om ni vill kan vi självklart också ta gruppbilder tillsammans med brudföljet och närmsta familjen. Fotograferingen kommer att bli både avslappnad och rolig, ni kan förvänta er att det blir en av de mest minnesvärda sakerna från bröllopsdagen.

  NÄSTA STEG

  Efter att ni skickat en bokningsförfrågan kommer ni att få en bekräftelse inom 24 timmar. För att bokningen ska anses giltig skriver vi ett avtal och ni betalar en bokningsavgift (handpenning). Bokningsavgiften dras av från slutsumman som betalas efter bröllopet. Ni får också tillgång till vår kundportal och bröllopsguide som är fylld med massor av tips för att hjälpa er i planeringen.

  När datumet för bröllopet närmar sig bokar vi in ett planeringsmöte för att gå igenom alla detaljer så att ni känner er trygga och väl förberedda. Sedan är det dags för det allra roligaste – fotograferingen! Inom 7 dagar efter bröllopet får ni en förhandstitt och full leverans sker i ett privat, digitalt galleri inom 4-6 veckor. Självklart får ni använda era bilder fritt för privat bruk och kan förstora och framkalla så mycket ni orkar, det kan ni dessutom göra direkt i ert galleri! 😊

  Frågor eller funderingar?