fbpx

Vanliga Frågor

FOTOGRAFERING & BILDER

Hur många timmar ska man planera till porträtten?

1 till 2 timmar brukar vara lagom. Ett tips är att dela upp tiden så att vi får en stund till porträtt under kvällen och det gyllene kvällsljuset!

När på dagen ska vi planera in fotograferingen?

Vi rekommenderar att planera in en first look innan vigseln men själva porträttfotograferingen efter vigseln (förutom under vintern).

Vi vet inte hur vi ska posera och känner oss så stela framför kameran?!

Så här känner alla! Men oroa er inte, vi lovar att nervositeten försvinner inom fem minuter och sen kommer det bara att kännas kul! Ni kommer inte behöva stå och le stelt in i kameran, utan ni kommer få göra massor av olika saker tillsammans (typ dela en härlig varm kram eller gå hand i hand). Och känner ni er ändå supernervösa så kan vi varmt rekommendera förlovningsfotograferingen, det är en jättebra chans att prova på att stå framför kameran innan bröllopsdagen i lugn och ro.

Filmar ni bröllop?

Absolut! Vi erbjuder flera olika paket, skicka en förfrågan för mer information.

BOKNING & BETALNING

KAN VI PRELIMINÄRBOKA?

​På grund av stort intresse tar vi inga preliminärbokningar, utan det är först till kvarn helt enkelt! En bokning är giltig när avtalet är signerat och bokningsavgiften är betald.

HUR FUNGERAR BETALNINGEN FÖR BRÖLLOP?

För att reservera ert datum betalar ni en bokningsavgift (handpenning) på 5 000 kr i samband med bokningen, och det dras självklart av från slutsumman. Resten betalas efter bröllopet innan slutleverans.

VI ÄR OSÄKRA PÅ HUR MÅNGA TIMMAR VI VILL BOKA?

Ingen fara! Skicka en förfrågan så lovar vi att ge er råd och tips. Vill ni boka ett lägre antal timmar och sedan lägga på fler när ni har full koll på planeringen så går det alldeles utmärkt!

RESER NI FÖR BRÖLLOP?

Jajamen, vi älskar att upptäcka nya platser tillsammans med våra par. Resa + boende ingår i priserna. Självklart reser vi alltid så klimatsmart det går och väljer alltid tåget i första hand!

leverans

KAN VI FÅ DE OREDIGERADE BILDERNA?

Att ta bilden är halva jobbet, resten sker efteråt när den digitala ”framkallningen” sker. Det är då bilderna får vår speciella stil, och att leverera något annat vore att ge er en halvfärdig produkt. Vi lovar att aldrig rensa bort bilder som ni vill ha, och skulle ni mot förmodan tycka att det saknas någon bild i leveransen så säg bara till. Vi går gärna igenom allt igen och ser ifall något rensats bort av misstag! Självklart vill vi att ni ska få så mycket bilder och minnen som möjligt 😊

HUR LEVERERAS BILDERNA?

Först kommer ni att få en förhandstitt inom 7 dagar efter bröllopet. Ni kommer att få era bilder levererade i ett personligt onlinegalleri 4-6 veckor efter bröllopet. Givetvis får ni dela med er av galleriet till familj och vänner!

HUR MÅNGA BILDER FÅR VI?

Så många som möjligt, men minst 50-100 per timme! När urvalet görs tar vi bort dåliga bilder (oskarpa, någon gör en konstig min o.s.v.), men resten får ni.

SÄG HEJ!

Varje bröllop börjar med en förfrågan och vi ser så mycket fram emot att få en från er!